Силабуси Спеціальність 201 Агрономія   ОПП   Виробництво та переробка продукції рослинництва (2024)

Освітні компоненти, що формують загальні компетентності

ОК 1  Економічна теорія

ОК 2  Основи правознавства

ОК 3  Безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі

ОК 4  Основи філософських знань та соціологія

ОК 5  Історія України

ОК 6  Українська мова (за професійним спрямуванням)

ОК 7  Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

ОК 8  Вища математика

 

Освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності

ОК 10 Вступ до спеціальності

ОК 11 Фізіологія рослин з основами мікробіології

ОК 12 Ґрунтознавство

ОК 13 Агрометеорологія

ОК 14 Землеробство

ОК 15 Механізація і автоматизація сільського виробництва

ОК 16 Економіка сільського господарства

ОК 17 Агрохімія

ОК 18 Комп’ютеризація сільськогосподарського виробництва

ОК 19 Захист рослин

ОК 20 Насінництво і селекція

ОК 21 Плодоовочівництво

ОК 22 Технологія виробництва продукції рослинництва

ОК 23 Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва

ОК 24 Організація і планування  аграрних формувань

ОК 25 Основи бухгалтерського обліку і фінансування

ОК 26 Декоративне  садівництво і квітникарство

ОК 27 Основи підприємництва та маркетингу

ОК 28 Кормовиробництво

ОК 29 Сільськогосподарська меліорація

ОК 30 Основи керування автомобілем і безпека руху

ОК 31 Трактори і автомобілі

ОК 32 Ботаніка