Освітній компонент за вибором здобувача освіти 2024-2025 н.р.

Спеціальність 201 Агрономія

ОПП  “Виробництво та переробка продукції рослинництва”

 

ВК1   Основи дослідної справи

ВК1   Сучасні сортові ресурси польових культур

ВК1   Сільськогосподарська  меліорація з основами геодезії

 

ВК2   Ланшафтний дизайн

ВК2   Озеленювач

ВК2   Лісопаркове господарство

 

ВК3   Овочівництво закритого ґрунту

ВК3   Овочівництво відкритого ґрунту

ВК3   Технології закритого ґрунту

 

ВК4   Гербологія

ВК4   Лікарські рослини

ВК4   Основи екології та утилізації відходів продукції рослинництва

 

ВК5   Основи менеджменту

ВК5   Бізнес-менеджмент

ВК5   Самоменеджмент

 

ВК6   Органічне землеробство

ВК6   Основи геодезії та землевпорядкування

ВК6   Ентомологія