Відкриття власної справи на селі

      30 березня 2021 року в Кіцманському коледжі була проведена відкрита гурткова он-лайн-робота на тему “Відкриття власної справи на селі”. Засідання гуртка проводили викладачі Шелюк Л.І., Піторан Т.О., Петракович В.Ю., Курилюк Н.В.

1

     Під час здобуття освіти студенти спеціальності «Агрономія» вивчають ряд спеціальних предметів, які в подальшому житті можуть використати для відкриття власного та сімейного бізнесу.

     Викладач Шелюк Л.І. розповіла про форми ринкових відносин фермерських господарств.  Яка потрібна документація для відкриття власної справи.

     Викладач Курилюк Н.В. розповіла як правильно висаджувати сад та доглядати за ним.

    Гуртківець Маруняк Валентин студент групи ТР-31, сім’я якого займається вирощуванням  плодових культур ознайомив з технологією своєї роботи/

3

      Викладач Півторан ТО. розповіла про організацію роботи пасіки.

4

    Сім’я  студента групи ТР-41 Рокочого Станіслава  займається розведенням бджіл, який нас ознайомив з цією  клопіткою роботою.

     Викладач Петракович  В.Ю. розповіла  про вирощування олійних та зернових культур.

Гуртківець Іванущак Олександр, студент групи ТО-41, розповів про власне фермерське господарство, та принципи роботи в ньому.

5

     На засіданні були присутні завідувач методкабінету Король М.О., завідувач відділення №1 Косменко А.Ю., завідувач відділення №2 Мамаєвська Л.О., голова циклової комісії агромеханічних та землевпорядних дисциплін Антощук Г.О.,  голова циклової комісії економічних та юридичних дисциплін Бвляр Ю.В. та викладачі циклових комісій.