Відкрите онлайн-заняття з дисципліни «Хімія»

      У  В-11 групі було проведено відкрите онлайн-заняття з дисципліни «Хімія» на тему «Урок-подорож: Екскурсія в незвичайний музей цікавої науки Експерементаріум на виставку кислоти». Заняття проводила викладач природничо-математичних дисциплін та Захисту України Корсей Оксана Іванівна.

     Метою заняття було розширити знання про класифікацію неорганічних речовин на прикладі кислот, формувати поняття «кислота»,закріпити склад,формули,назви та поширення в природі кислот.

     Студенти побували у віртуальному музеї кислот, ознайомилися з цікавими експонатами.

изображение_viber_2021-03-30_17-18-50

     Виклад матеріалу супроводжувався мультимедійною презентацією. Для удосконалення почутого матеріалу на онлайн-занятті також було продемонстровано відеоматеріал  з теми «Кислоти-класифікація, фізичні властивості,поширення» та «Дія кислот на індикатори».

     На занятті були присутні директорка коледжу Півторан Т.О., заступниця директора з навчальної роботи Петракович В.Ю., завідувач методкабінету Король М.О., завідувач відділення №1 Косменко А.Ю., голова циклової комісії природничо-математичних  дисциплін та Захисту Вітчизни Гуцуляк О.О та викладачі циклової комісії Микитюк О.В,Кушнір О.В , Мироник О.І.

      Присутні відмітили підготовку заняття на належному науково-методичному рівні.

изображение_viber_2021-03-31_12-30-56