Відкрите онлайн-заняття з дисципліни «Географія»

     1 квітня   у групі  МБО-11  було проведено відкрите онлайн-заняття з дисципліни «Географія» на тему «Сучасна політична карта Америки». Заняття проводила викладач циклової комісії математично-природничих дисциплін Царик Інна Володимирівна.

     Метою заняття було ознайомлення з економіко-географічним положенням та складом території країн Америки, вивчення субрегіонів, форм державного правління та  територіального устрою, узагальнення знань про типологію країн регіону, а також вдосконалення вмінь та навичок студентів при роботі з картографічними матеріалами.

     Вивчення політичної карти регіонів світу є одним з перших щаблів географічного сприйняття. Без карти не існували б не тільки географія, а й ряд інших важливих наук! Географічна карта дозволяє формувати цілісну  і водночас детальну уяву про об’єкт, сприяє розширенню загального кругозору учнів.  Тому важливим завданням сучасних студентів є вміння користуватися географічними онлайн-картами та атласами.

изображение_viber_2021-04-02_15-23-02

     Виклад матеріалу супроводжувався мультимедійною презентацією. При повторенні попереднього і поточного матеріалу  застосовувались цікаві завдання в ігровій формі, активно впроваджувалась робота з онлайн-картами і атласами та контроль знань в тестовій формі.]

изображение_viber_2021-04-02_15-23-08

Студенти групи МБО-11 були надзвичайно активним, на належному рівні продемонстрували знання вивченого матеріалу та вміння користуватись географічними картами. Найкраще себе проявили Бужак Альона, Мамаєвська Яна, Словський Максим, Сташко Альона.

изображение_viber_2021-04-02_15-23-15

     На занятті були присутні завідувач методкабінету Король М.О., завідувач відділення №2  Мамаївська Л.О., голова циклової комісії природничо-математичних  дисциплін та Захисту України Гуцуляк О.О. та інші викладачі циклової комісії .

      Присутні відмітили підготовку заняття на належному науково-методичному рівні.