Обласне методичне об’єднання викладачів хімії, біології і екології

    16 травня на базі Чернівецького індустріального коледжу відбулося засідання методичного об’єднання викладачів хімії, біології і екології закладів вищої освіти Чернівецької області, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста. На засіданні були присутні 20 викладачів та 17 студентів коледжів області. Під час засідання методичного об’єднання  було розглянуто низку питань та заслухані доповіді. У роботі методичного об’єднання  активну участь узяли викладачі і студенти Кіцманського коледжу ПДАТУ коледжу.

    Викладач біології і екології Хімчинська Ж.О. презентувала посібник «Розробка контролюючих мультимедійних кросвордів з дисципліни  «Біологія і екологія». Студент Бабюк Ігор представив пошукову науково-дослідну роботу на тему: «Вплив біологічно активних добавок на організм людини» (науковий керівник Хімчинська Ж.О.) . Дані роботи були відзначені і нагороджені грамотами Ради директорів закладів вищої освіти Чернівецької області, які здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

     Засідання пройшло активно, результативно, в доброзичливій атмосфері.

     Викладачі поділилися професійним досвідом, здобули нові знання та практичні навички у підготовці фахівців та роботі зі студентською молоддю.

FB_IMG_1558641454104

20190521_231938

FB_IMG_1558641483617