Завтра ЗНО: що не забути напередодні тестів

О  котрій і куди приходити?

Кожен учасник ЗНО має свою власну інформаційну сторінку, де повідомлені усі деталі тестування. Увійти туди можна, використавши свій логін та пароль.

Усі тести розпочинаються об 11-й годині. Учасники будуть допускатися на місце з 10:15 до 10:50. Якщо запізнився — не пустять. Куди саме приходити — написано на інформаційній сторінці учасника ЗНО.

На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено 180 хвилин.

Загальна кількість завдань у тесті — 33.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 62.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року

Предмет Дата проведення
Математика 21 травня (вівторок)
Українська мова та література 23 травня (четвер)
Іспанська мова 27 травня (понеділок)
Німецька мова 27 травня (понеділок)
Французька мова 27 травня (понеділок)
Англійська мова 28 травня (вівторок)
Фізика 30 травня (четвер)
Історія України 04 червня (вівторок)
Біологія 06 червня (четвер)
Географія 11 червня (вівторок)
Хімія 13 червня (четвер)

А що мені треба взяти?

Кожен учасник тестування повинен показати на вході сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; документ, назва і номер якого зазначені у сертифікаті; запрошення-перепустку для участі в зовнішньому оцінюванні. Все це можна взяти на свої інформаційній сторінці. Також треба взяти паспорт.

Окрім цього, візьміть з собою 2 ручки з чорним чорнилом. Можна взяти пляшку води.

А як там себе поводити?

По-перше, заборонено користуватися телефоном, навіть сидіти з вимкненим під час тестування. Його треба бути залишити у визначеному інструктором місці в аудиторії. Або взагалі не брати з собою. По-друге, не можна брати з собою різноманітні таблиці, калькулятори та схеми.

Під час складання тестів заборонено спілкуватися з іншими учасниками тестування.

А коли мені скажуть,  як я склав тестування?

Відповіді будуть опубліковані вже наступного дня після тестування. Там абітурієнт може подивитися самостійно, як він впорався із завданнями.

Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з математики, української мови та літератури, фізики відбудеться не пізніше 14 червня 2019 року; оголошення результатів з іноземних мов та біології – не пізніше 20 червня 2019 року; оголошення результатів з історії України, географії та хімії – не пізніше 25 червня 2019 року.

А хтось ще може побачити мої результати?

Ні, ніхто, окрім вас, не зможе побачити ваші результати.

Мене не влаштовують мої результати. Що робити?

Протягом 5 днів можна оскаржити результат.

На інформаційній сторінці абітурєінта публікуються сканкопії робіт, щоб вони могли перевірити, чи варто подавати апеляцію.

А якщо я захворів і не попав на тестування?

Якщо ви з поважних причин пропустили тестування, вам — на додаткові сесії.  Для учасників,  які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 26 червня до 12 липня 2019 року.

Але вам необхідно буде подати протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування до регіонального центру заяву щодо участі у додатковій сесії та документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії. Наприклад, це може бути хвороба, участь у міжнародних змаганнях, або ж смерть близької людини.

Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 18 липня 2019 року.