Відкрите онлайн-заняття з дисципліни «Тваринництво, зоогігієна та ветеринарна санітарія»

      У рамках декади ветеринарних та зоотехнічних дисциплін було проведено відкрите лекційне онлайн-заняття у групі В-21 з дисципліни «Тваринництво, зоогігієна та ветеринарна санітарія» на тему «Напрями продуктивності та основні породи свиней». Заняття проводив викладач ветеринарних дисциплін Ласкович Іван Іванович.

tudth

      На занятті студенти ознайомилися з біологічними особливостями свиней, напрямами їхньої продуктивності, технологією виробництва свинини, племінною роботою у свинарстві, значенням цієї галузі і завданнями щодо її розвитку.

Виклад матеріалу супроводжувався мультимедійною презентацією. Для удосконалення почутого матеріалу на онлайн-занятті також було продемонстровано відеоматеріал  з технології вирощування свиней.

ytiti

      Також студент Калетник Іван підготував цікаву презентацію, в якій ознайомив присутніх з основними породами свиней та дав характеристику кожній із порід.

0-02-0a-90672c6799352926436f734464ce92231dff4d8bf1183f26aa58763ddbd5ed26_efc725f2

      На занятті були присутні директорка коледжу Півторан Т.О., заступниця директора з навчальної роботи Петракович В.Ю., завідувач методкабінету Король М.О., завідувач відділення №1 Косменко А.Ю., голова циклової комісії ветеринарних та зоотехнічних дисциплін Дрещан Л.М. та викладачі циклової комісії Марковська Н.М, Бабюк Б.І., Бойко Н.М.

       Присутні відмітили підготовку заняття на належному науково-методичному рівні.

hjfjh