Відкрите заняття з предмета “Математика”

     14 листопада 2019 року  відбулося відкрите заняття з дисципліни “Математика” на тему Розв’язування задач з теми «Тіла обертання». Заняття підготувала викладач Мироник Олеся Іванівна для студентів ІІ курсу  відділення  “ Ветеринарна медицина”.

     Мета заняття: підвищити рівень сформованості знань, умінь та навичок розв’язувати задачі з даної теми; формувати вміння застосовувати набуті знання під час розв’язування практичних задач; сприяти розвитку логічного мислення студентів.

      Заняття проводилося в ігровій формі.

     Студенти групи В-21 показали високі знання на перелік запитань по Тілах обертання, згуртовано працювали в групах і розв’язали всі завдання із ЗНО попередніх років, продемонструвавши високий рівень знань, творчі здібності і логічне мислення.

      Зміст і послідовність виконання завдань практичної роботи було наведено в інструкційних картках та додаткових інструкціях з ілюстраціями.

    Демонстрація комп’ютерної презентації з відповідним інформаційним наповненням дозволила підкреслити важливість даної теми, а використання програм дистанційного контролю – покращити та урізноманітнити процес навчання.

     На занятті були присутні викладачі циклової комісії природничо-математичних дисциплін, а також заступник директора з навчальної роботи Козій Г.В.

IMG_3988

IMG_3994

IMG_4002

IMG_4003

IMG_3989