Вітаємо з нагородою!

    Міжнародний день студента … Цей день має особливе значення для студентів всього світу, адже це свято зближує та об’єднує молодих людей, які прагнуть отримати знання, досвіт та майбутню професію бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

    14 листопада урочисто відзначено 47 кращих студентів області з нагоди Дня студента.

   Серед них і студентка Кіцманського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету відділення №2 спеціальності «Менеджмент» Царик Каріна.  

   Відкриття свята відбулося  гімном студенства  – «Гаудеамус» у виконанні студентського хору «SUBITO» Чернівецького обласного коледжу мистецтв імені Сидора Воробкевича

    Привітала студентство Ірина Ісопенко, в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації : “Для того, щоб сьогодні успіх був разом з вами потрібно руки заповнювати роботою,  серце – любов’ю, пам’ять – метою, розум – корисними знаннями і майбутнє – надією у завтра. Цього я дуже щиро вам бажаю та хочу, щоб ви вміли, хотіли, бажали змінюватись самі та змінювати нашу країну. Пишаюсь вашими успіхами, досягненнями, батьками та викладачами. Слава студентам!”

   Кращим студентам за успіхи у навчанні, участь у громадській і науковій діяльності та з нагоди Міжнародного дня студента вручено подяки  обласної державної адміністрації, подяки  обласної ради та подяки Департаменту освіти і науки.

IMG_3233

IMG_3250

IMG_3251

IMG_3324

IMG_3399