Бронзові призери обласних Спортивних ігор – студенти Кіцманського коледжу ПДАТУ

    Стартували ХVІ обласні  Спортивні ігри серед студентів закладів фахової передвищої  освіти. З 05 по 07 жовтня 2021р. в м. Чернівцях на стадіоні “Гарт” проходили змагання з міні-футболу. Команда хлопців нашого коледжу успішно стартувала в цих змаганнях. На початковій стадії змагань навчальні заклади області,  згідно жеребкування,  утворили три групи по чотири команди в кожній.  До групи  “А” потрапили команди  Кіцманського коледжу, Чернівецького педагогічного коледжу, транспортного коледжу, кооперативного економіко-правничого коледжу. В результаті проведених ігор команда нашого коледжу  вийшла до фінальної частини змагань.  До фінальної частини змагань також увійшли команди: політехнічного коледжу,  педагогічного коледжу та індустріального коледжу.

2 ф

   Гра за третє місце між командами Кіцманського коледжу і Чернівецького індустріального коледжу проходила в  напруженій атмосфері, адже у фінальній частині слабких команд не буває. В першому таймі нашим студентам вдалося забити два м’ячі і на перерву команди пішли при рахунку 2:0 на користь нашого коледжу. Після перерви суперники нашої команди ще тричі виймали м’яч із сітки своїх воріт, а нашим хлопцям  довелося лише один раз пропустити гол в свої ворота. Таким чином з рахунком 5:1 команда Кіцманського коледжу обіграла студентів з індустріального  коледжу і зайняла ІІІ місце.

    За команду Кіцманського коледжу виступали студенти : Корсей Станіслав (група МБО-11),  Андрієць Владислав і Маковійчук Юрій (група В-11), Перепелиця Ілля і Гаврилюк Олександр (група В-21), Олійник Олександр і Броска Дмитро (група ТЗ-21), Костюк Василь (група ТЗ-31) і Віксич Максим (група ОВ-41).

3 ф

   Команді Кіцманського коледжу було вручено грамоту і кубок за третє місце, а  студенти  нагороджені грамотами і бронзовими медалями Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА. Приз кращого гравця змагань отримав гравець нашої команди Олійник Олександр. Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів!

1 ф