30 червня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Кіцманський фаховий коледж ЗВО «Подільський державний університет»  відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів. Це свято зібрало разом всіх випускників, викладачів і батьків. 

     Позаду лекції, семінари, заліки та іспити, а попереду – робота за фахом, доросле самостійне життя. Проте кожен з випускників ще не раз з вдячністю та теплом згадає свій коледж, одногрупників та викладачів, які за ці роки стали як рідні.

     Вітаючи студентів із тим, що для них після випускного відкривається незвідана дорога в самостійне життя, в.о. директора коледжу Іван Біляр побажав їм успіхів, наполегливості, стійкості та щасливої долі.

     Найактивніших та найталановитіших дівчат та юнаків, які протягом років навчання брали участь у конкурсах, культурних і спортивних заходах, заступниця директора з виховної роботи Наталія Курилюк, відзначила почесними грамотами.

     Щирі слова, сповненні батьківської любові виголосила куратор ІV курсу  спеціальності «Агрономія» Наталія Снятинчук.

     Від усіх батьків зі словами вітання виступила Наталія Остап’юк, мати випускника спеціальності «Ветеринарна медицина» Дениса Остап’юка, а слова вдячності викладачам лунали від випускниці спеціальності «Облік і оподаткування», голови студентського самоврядування Юліани Коломейко.

      Після оголошення наказу заступниці директора з навчальної роботи Світлани Слободян «Про присвоєння кваліфікації і видачу дипломів випускникам у 2023 році», винуватцям свята урочисто вручили дипломи завідувачі відділеннями Людмила Мамаєвська та Анатолій Косменко.

     Сподіваємося, що роки навчання в коледжі стануть найкращими спогадами юності наших випускників. А ми бажаємо їм прекрасного майбутнього під мирним небом України.