Вручення дипломів випускникам 2016 року

     29 травня у Кіцманському технікумі відбулося урочисте свято «Вручення дипломів випускникам 2016 року». Свято, що лежить на межі юності та дорослого життя. Свято, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Це свято зібрало сьогодні разом нашу дружну родину: студентів, викладачів, батьків.

     Навчання в технікумі – невелика відстань в житті людини, але яка вона об’ємна! Незчулись, як за плечима залишилося дитинство, а на видноколі замайоріла юність. Новим змістом наповнились слова : дружба, вірність, совість, честь, любов…

    Залишився позаду казково – незвіданий світ пізнання. Попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати такі рідні  місця, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів.

    121  випускників Кіцманського технікуму отримали дипломи молодшого спеціаліста.

    Випускників привітав директор Філіпчук Юрій Михайлович. Юрій Михайлович відмітив, що студентські роки – чудова пора в житті кожної людини. Це час, що ніколи не забувається, і спогади про який з кожним роком стають все дедалі теплішими, і підкреслив, що колектив викладачів  пишається своїми випускниками

    На святі було багато гостей: заступник голови обласної ради Мельничук Віталій Кузьміч, перший заступник голови районної державної адміністрації  Косар Юрій Дмитрович, керівник справами районної ради Довбенчук Наталія Юріївна, керуючий Кіцманським відділенням Чернівецької філії Приватбанку Мельничук Сергій Іванович, які нагородили грамотами та грошовими преміями кращих випускників технікуму.

     Дорогі випускники!!! Життя людині дається один раз. І жоден подих, жодне слово, зітхання, жодну посмішку не змінити і не повторити, не пережити вдруге. Перегорнуто сторінку студентських літ, перед вами чистий аркуш. Заповніть його без помилок, так, як учили вас ваші наставники. Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї  і нехай поруч з вами крокують Віра, Надія і Любов..

 AU2B1153

AU2B1144

AU2B1169

AU2B1174

AU2B1223

AU2B1257

AU2B1279

AU2B1489

AU2B1446

AU2B1121

AU2B1391

1

2

3