Участь у семінарі «Проблеми репродуктології. Шляхи вирішення»

     Викладачі циклової комісії ветеринарних та зоотехнічних дисциплін Іван Іванович Ласкович та Богдана Іванівна Бабюк взяли участь у ІV семінарі “Проблеми репродуктології тварин. Шляхи вирішення”.

3

     Семінар було організовано Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» та об’єднав більш ніж 80 учасників із закладів вищої та фахової передвищої освіти, інших установ, що займаються питаннями репродуктології у тваринництві. Викладачі, аспіранти, науковці, практикуючі лікарі ветеринарної медицини та біотехнологи  мали можливість поділитися власним досвідом та сучасним баченням вирішення проблем відтворення тварин в Україні та подискутувати щодо спірних питань.

2

     Доповіді викликали жваве обговорення, адже кожна з них стосувалася важливої теми щодо відтворення різних видів сільськогосподарських тварин (велика рогата худоба, коні, свині, кози) та тварин-компаньйонів (собаки, коти).  Також обговорили стан та перспективи відтворення тварин в контексті подальшого розвитку галузі тваринництва, актуальні проблеми підготовки фахівців у закладах вищої та фахової передвищої освіти та важливість практичної складової у підготовці фахівців з питань репродуктології в Україні.

10

    Надзвичайно насичена програма, виступи доповідачів, обговорення експертів у сфері репродуктології значно збагатили скарбничку знань кожного учасника заходу та окреслили коло питань для подальших досліджень.