Стажування для викладачів ЗВО на базі Collegium Civitas

Доброго дня, шановні Пані та Панове!

Команда ELPD запрошує освітян закладів вищої освіти на міжнародне науково-педагогічне стажування на базі Університету Collegium Civitas.

Цікава та насичена програма стажування: «Інтернаціоналізація вищої освіти. Організація навчального процесу та інноваційні методи навчання у вищих навчальних закладах Польщі».

Ви опануєте новітніми унікальними методами;
Набудете досвіду науково-дослідної і викладацької діяльності;

Дати проведення стажування:  з 08 листопада по 13 грудня 2019 року.

Дати виїзного модулю : 11-13 грудня 2019 року

Університетом Collegium Civitas кожному учаснику стажування видається сертифікат про стажування тривалістю 120 ак. годин.

Теми стажування:

  1. Поняття інтернаціоналізації вищої освіти, основні складові. Народження та еволюція цього поняття.
  2. Поняття багатокультурності та еволюція. Культурний шок як один із бар’єрів на шляху до  міжнародного характеру вищих навчальних закладів у Польщі. Ефективне спілкування в багатокультурному середовищі і культурна компетентність як один з інструментів інтернаціоналізації освіти.
  3. Конституція для науки. Проект реформи польської вищої освіти (Міністра SZ J. Gowina). Програми наукового моделювання професійної підготовки студентів. Основні інструменти підтримки мобільності науковців.
  4. Організація навчання, програми та підготовки студентів у  польських вищих навчальних закладах. Ознайомлення з теоретичними засадами організації навчального процесу та освітніми стандартами у польських вищих навчальних закладах. Моделі європейських освітніх систем та особливості роботи із ними, методи оцінювання успішності студентів, організація праці викладача європейського вищого навчального закладу та формування педагогічного навантаження. Болонська система та її вплив на інтернаціоналізацію освіти.
  5. Підтримка та використання грантів для інтернаціоналізації вищих навчальних закладів. Організація міжнародної співпраці в рамках Європейського законодавства. Освітні програми, гранти та стипендії Європейського союзу, особливості вибору, організація роботи. Колегіум Civitas, досвід участі в програмі “Erasmus” та її роль у інтернаціоналізації освіти.
  6. Створення та управління дослідницькими та аналітичними проектами. Написання власного проекту за результатами стажування та презентація його під час виїзного модулю.

Інвестуючи гроші в навчання, ви здобудете чималий досвід, який допоможе виділитися серед інших колег. Ви станете фахівцем своєї справи, отримаєте гарну репутацію серед учнів та студентів, а також можливість піднятися по кар’єрній сходинці.

unnamed

 

Програма стажування Collegium Civitas