Професія, що об`єднує горизонти, людей і землю

     На відділенні №1 для студентів, які навчаються за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» відбулася виховна година онлайн «Професія, що об`єднує горизонти, людей і землю». Гуцуляк О.О. (кураторка групи І курсу) та Томаш О.В. (кураторка випускної групи) виховну годину приурочили до Дня землевпорядника, який в Украні в цьому році відзначали 13 березня.

    Онлайн-захід відвідали директорка коледжу Т.О.Півторан, викладачі землевпорядних дисциплін, куратори груп, студенти І, ІІ, ІІІ, ІV курсів відділення.

13 1

  Куратори-ведучі презентували присутнім історію створення Кіцманського коледжу; історію відділення «Землевпорядкування».

     Кажуть, що студентські роки неможливо ніколи забути. Карасьова М.В. (викладачка гуманітарних дисциплін) та Козій Г.В. (викладачка землевпорядних дисциплін)  розповіли, чим запам’яталися їхні студентські роки.

Далі студенти-першокурсники пройшли справжні випробування: давали правильні і точні відповіді на кумедні та дотепні запитання, упізнавали своє приладдя за допомогою інтерактивної вправи.

13 2

Про специфіку роботи землевпорядника дуже цікаво і змістовно студентам відділення розповіли викладачі цієї спеціальності (Антощук Г.О., Козій Г.В.).

До привітань долучилися студентки старших курсів: Монюк Наталя, Магус Ірина, Серебрянська Надія.

       Кураторка І курсу Олена Олександрівна Гуцуляк  ще тільки знайомиться зі своєю групою. А ось Оксана Василівна Томаш у цьому році випускатиме з-під опіки свою ТЗ- 41 і записала для них відеозвернення – відеоспогади їхнього життя.

ТЗ-41

     Наприкінці заходу ведучі ще раз привітали землевпорядників з професійним святом, випускникам побажали гарно влаштуватися на роботу, отримувати гарну заробітну плату, а студентам І, ІІ, ІІІ курсів – здобувати знання, опановувати навички!!