Конкурс на розроблення емблеми спеціальностей «Агрономія» та «Геодезія і землеустрій»

     В рамках  декади  агромеханічних та землевпорядних  дисциплін, що відбувалась в нашому колежі, студенти І-ІV курсів   академічних  груп   спеціальності «Агрономія»   та «Геодезія  і землеустрій»  під керівництвом  викладачів Антощук Г.О. та  Карасьової М.В., брали   участь  в конкурсі  над   створення  емблеми  по своїй  спеціалізації.  Ми вирішили підключити до створення емблеми нашу молодь, бо одним з напрямків нашої роботи, як педагогів, є  патріотичне  виховання.   Глибоко переконані, що  емблема  є помітною ознакою і символом   установи. Завдання емблеми полягає в тому, щоб стилізованими графічними символами передати максимум інформації .Емблема  певної конкретної спеціальності нашого навчального закладу повинна передавати геральдичні та вексилогічні традиції нашого народу, враховувати регіональну специфіку та відображати його науково–освітнє  спрямування.

изображение_viber_2022-02-25_13-14-41-790

     Спеціальних вимог та обмежень до конкурсантів не ставилося. Головна умова – поєднати у емблемі символіку України,  свого професійного спрямування,  назву  нашого коледжу.  Серед  найкращих  робіт  комісією у складі:  Мамаєвської Л.О – зав.відділенням №2, голови циклової  комісії  агромеханічних та землевпорядних  дисциплін  –     Антощук Г.О.   та викладачки   Карасьової  М.В.  було  виділено роботи  студентів: ТР-11 , ТР-31  , ТЗ-11 , ТЗ -41 груп.

изображение_viber_2022-02-25_13-16-07-239

     Емблема – це    перший   крок   у   створенні   символік.  Найближчим    часом ескіз  буде оцифровано та перенесено у електронний  варіант  професійним  художником.