Відкрите онлайн-заняття «Системи двигуна внутрішнього згоряння»

     У рамках декади циклової комісії агромеханічних та землевпорядних дисциплін 09.04.2021р.  викладач  Руснак В. Є. у групі ТР-21 спеціальності “Виробництво і переробка продукції рослинництва”  провів  відкрите лекційне заняття на тему:  “Системи двигуна внутрішнього згоряння”.

      Студенти ознайомилися з призначенням та загальною будовою і роботою  системи живлення   карбюраторного та дизельного двигуна,  рідинного і повітряного  охолодження  та  системою мащення двигунів  внутрішнього згорання.

     Виклад матеріалу супроводжувався мультимедійною презентацією.  Для кращого засвоєння  почутого матеріалу на онлайн-занятті також було продемонстровано матеріал про загальні відомості  системи жи­влення карбюраторного двигуна автомобіля ЗІЛ-ІЗО, про системи живлення дизельного двигуна Д-245, загальну систему  мащення двигуна, схему повітряної і рідинної системи охолодження.

2

      На занятті панувала позитивна атмосфера, де студенти аналізували навчальний матеріал, вивчали, слухали, обговорювали й разом вирішувати проблеми.

     Мета та цілі заняття,  поставлені на початку були досягнуті.

     На занятті були присутні:  Півторан Т.О. – директорка коледжу, Петракович В.Ю. – заступниця директорки коледжу з навчальної роботи, Король М.О. – завідувач методичного кабінету, Мамаєвська Л.О. – завідувачка відділення №2, Антощук Г.О. – голова циклової комісії та викладачі спеціальності.

2