ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ БУДІВЕЛЬНОЇ СПРАВИ»

     Згідно плану декади циклової комісії агромеханічних та землевпорядних дисциплін викладачем Антощук Тетяною Іванівною проведено відкрите заняття зі дисципліни «Основи будівельної справи» на тему «Класифікація сільськогосподарських виробничих будівель та споруд» в групі ТО-41. Тема заняття актуальна, цікава і важлива для майбутніх фермерів. Дидактична мета заняття: дати студентам знання про класифікацію конструктивних елементів та типи сільськогосподарських виробничих будівель. Виховна мета: виховувати почуття престижу та важливості обраної професії, необхідності високого рівня кваліфікації спеціаліста для організації та будівництва сучасного фермерського господарства.

изображение_viber_2022-02-28_13-39-38-119

    На занятті розглядалися такі питання:

  1. Класифікація будівель та споруд; за призначенням, поверховістю, конструкцією стін, способом зведення, ступенем довговічності і вогнестійкості, класами.
  2. Відповідність будівлі вимогам на міцність, стійкість, довговічність і вогнестійкість.
  3. Основні види будівель і споруд: тваринницькі, ветеринарні, силосні та сінажні, складські, культиваційні, пташники, будівлі для обробки і переробки сільськогосподарських продуктів, будівлі для ремонту і зберігання сільськогосподарських машин.
  4. изображение_viber_2022-02-28_13-39-53-524

    На занятті були присутніми: заступниця директора коледжу з навчальної роботи Світлана Євгенівна Слободян, методист коледжу Микола Орестович Король, голова циклової комісії агромеханічних та землевпорядних дисциплін Ганна Олександрівна Антощук, викладачі циклової комісії Мар’яна Василівна Карасьова та Галина Володимирівна Козій.

изображение_viber_2022-02-28_13-40-10-658

     Заняття проведено з використанням сучасних інноваційних технологій. Навчально-методичного плану на занятті дотримано. Мета та цілі заняття – успішно досягнуті.

изображение_viber_2022-02-28_13-43-30-598