75 весна…

8 травня  –  День пам’яті та примирення

      8 травня – День пам’яті та примирення. Цього дня по всій Україні вкриваються весняними квітами і величі пам’ятники, і скромні обеліски. Це означає, що пам’ять жива, що подвиг загиблих – незабутий. Один день війни… Чого він коштував – знає тільки той, хто пережив його.

       З глибокою шаною та вдячністю вклоняємося перед визволителями, які героїчно відстояли невід’ємне право жити вільно на рідній землі, тим, хто у жорстокій битві виборював свободу, хто захищав українську землю від нацизму. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні. Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу – народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок у цій масштабній світовій трагедії.

     І через роки з дня перемоги над ворогом українці знову самовіддано дають відсіч озброєному східному агресору. Щиро дякуємо всім військовим України, які боронять наші кордони на Сході держави і мовимо тиху молитву за воїнів, які віддали найдорожче – життя задля миру, незалежності та територіальної цілісності нашої країни.

1493963076_maku1