«Україна – країна європейських цінностей»

     Україна – це невід’ємна частина Європи (географічно, історично та ціннісно). І саме для того, щоб нагадати всім нам про важливість єднання та порозуміння ,які є основними принципами існування ЄС, кожної  третьої  суботи  травня в Україні  відзначається  День Європи.

ДЄ2

     У  нашому  навчальному  закладі  теж   відбулися  тематичні  заходи   з  цієї  нагоди,   адже   молодь   має  розуміти  значення  європейських  цінностей  для нашого  розвитку.  Студенти ІІ курсу, МБО -21 групи, спільно з працівниками  бібліотеки  та  викладачем Карасьовою М.В. організували  студентський   колоквіум: «Україна – країна  європейських  цінностей».  Молодь    при   обговоренні   даної  теми  наголошувала, що повага до людської гідності, свобода, демократія, рівність, верховенство права, повага до прав людини, у тому числі представників національних меншин – це базові цінності, якими керується не лише Європейський Союз, а й активно реалізує Україна, зокрема  через  впровадження  реформ  у  сфері  освіти та  науки.

ДЄ3

     Пізнавальною і цікавою стала  книжкова виставка під назвою «Європейська інтеграція», яку  створили бібліотекарі  коледжу. На завершення  студенти організували  флешмоб, запустивши в небо кульки , на яких  записали  свої побажання  під   девізом: «Нова Україна – в новій Європі».

ДЄ4