Теорія та практика майбутніх правників – основа компетентної юридичної діяльності

     Формування конкурентоспроможного фахівця, теоретичні знання якого сприятимуть підвищенню ефективності діяльності вітчизняних підприємств, неможливо без набуття практичних вмінь та навичок під час навчання. В рамкам практичного навчання викладачами юридичних дисциплін Сорохан Аліною Іванівною та Пілат Іриною Василівною було організовано зустріч  студентів ІІ та  ІІІ курсів спеціальності «Право» з фахівцем кадрової служби та спеціалістом з діловодства КНП «Кіцманський центр ПМД».

Михайлюк

     Інспектор відділу кадрів Михайлюк Тетяна Денисівна проінформувала  студентів про основні напрямками роботи кадрової служби щодо прийому  працівників, їх обліку, порядку звільнення, підбору та розстановки кадрів,  адаптації працівників та просування по роботі. Здобувачі освіти мали змогу  познайомитися з веденням кадрового діловодства, зокрема: з оформленням працівників, з складанням штатного розпису, графіку відпусток, з порядком надання відпусток, з веденням військового обліку тощо.

1622622343755465

     Секретар Страчук Галина Григорівна розповіла про організацію діловодства на підприємстві. Слухачі мали можливість переглянути журнали реєстрації вхідної, вихідної документації та звернень громадян, познайомитися з електронним документообігом.

     Безперечно, що той досвід, який набувається за час практичного навчання, є безцінний, тому по завершенню зустрічі студенти та викладачі висловили вдячність за кваліфіковані, змістовні, цікаві роз’яснення фахівців Комунального підприємства.

1622622343261548