Студентська молодь – рушійна сила нашої держави

     У День  Гідності  та  Свободи  ми  згадуємо   події, які були пройдені на нашому шляху європейського розвитку, і людей, чия відвага вплинула на хід  історії. Пам’ятну  дату запровадили  з  метою утвердження  в  Україні  ідеалів  свободи  і  демократії, збереження й донесення до сучасного та майбутніх  поколінь  об’єктивної  інформації  про  доленосні події,  які  мали  місце в  Україні на  початку  XXI  століття.

     Студентами    Кіцманського  коледжу  ПДАТУ  , МБО – 21 групи (куратор  групи   Карасьова М.В.)        в  понеділок, 23.11. 2020р , було  проведено  студентську  конференцію   (в онлайн  режимі) до вшанування  Дня   Гідності та Свободи  в Україні. Тема  конференції : “Студентська  молодь –  рушійна сила нашої  держави”.

    Зустріч в такому  форматі , ми проводили вперше, всі хвилювались. На заході звучали вірші, мелодії, які проймали тіло і душу, молодь  висловлювала  власну думку про  події 21 листопада 2013 року , що  відбувались  в  Україні. Присутні вшанували пам’ять героїв  Небесної  Сотні хвилиною  мовчання, мали можливість переглянути відео, документальну хроніку, фотосвітлини тих жахливих подій.

изображение_viber_2020-11-23_18-13-55

     На відеоконференції  були присутні:  заступник з навчальної роботи Петракович В.Ю, завідувачка відділенням № 2 – Мамаєвська Л.О, заступниця з виховної роботи Курилюк Н.В., які у своїх виступах наголосили, що  тільки люди з добрим  чуйним серцем, студентська молодь з її запалом і сучасним світосприйняттям, можуть бути справжніми патріотами  своєї держав.

     Також, хочеться додати , що  студент   МБО -21 групи,  Олексюк  Костянтин  брав участь у відеопроекті  Центру  мистецтва,  культури та дозвілля  Кіцманської ОТГ до  вшанування  Дня Гідності  та Свободи.

      Ми маємо пам’ятати українців , які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору, Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.

изображение_viber_2020-11-23_16-28-18