Батьківські збори-онлайн

       Кураторкою  групи ТЗП-21 Пілат Іриною Василівною завдяки онлайн-сервісу Google Meet 25.11.2020 було проведено батьківські збори. З особливостями освітнього процесу на відділенні познайомила батьків завідувачка відділенням Мамаєвська Л.О. Вона надала вичерпну інформацію про організацію дистанційного навчання, графік навчання, сесійний період, форми контролю тощо.

    Для другокурсників цей навчальний рік особливий, адже їм доведеться складати ДПА. Про підготовку до проходження студентами ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання 2020-2021 р. розповів  завідувач методичним кабінетом Король М.О., який наголосив, що вперше студенти здаватимуть чотири обов’язкові предмети: українську мову або українську мову і літературу; математику; іноземну мову або історію України; а четвертий – на вибір.

     На збори були запрошені викладачі коледжу, які повідомили підсумки дистанційного навчання та успішність студентів групи за перший семестр 2020/2021 н. р.

    Батьки мали чудову змогу ознайомитися з успіхами своїх дітей при дистанційному навчанні, поставити запитання викладачам, поспілкуватися наживо із усіма батьками та викладачами. Доброзичлива атмосфера під час проведення зборів, тепле спілкування надихають до нових звершень та гарних успіхів у навчанні!!!

      Кураторка подякувала усім батькам за розуміння і толерантність, студентам – за старанність, а викладачам коледжу – за адаптацію до нових умов праці та побажала  усім здоров’я та швидшого завершення карантину!

 

Безымянный25