Святкування Дня працівника освіти

   У прекрасну пору року приходить до нас учительське свято. Це  час, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо  бабиного літа, а червоні жоржини променіють над землею, немов дарують весь свій жар  любові нашим викладачам.

    З словами  привітання з нагоди святкування Дня працівника освіти звернулася директору Кіцманського коледжу Півторан Т.О. і нагородила грамотами і грошовими преміями. А студентське самоврядування підготували концертну програму.

    Свято викладача – свято всієї країни, бо ким би ти не став у житті: агрономом чи ветлікарем, військовим чи бізнесменом  у кожного був свій вчитель – наставник, який допоміг увійти у доросле життя. Відкриті душі, гарячі серця – вони повністю віддаються студентам. Досвідчені, життєрадісні, стримані, вимогливі і щиросердні, не завжди сильні здоров’ям, але завжди сильні духом. Залишайтесь такими завжди, і нехай в ваших серцях завжди горить цей вогник – вогник наполегливості. Він допоможе Вам іти вперед навіть тоді, коли накочується хвиля втоми, суму, невпевненості. Говорять, що наполегливість віддячує, якщо їй відчинять двері.

     Викладач – людина, яка відкриває галактики дитячих душ, навчає, пробуджує розум до творчості і розбудови життя. Професія викладача – це не просто перекладання знань молодшому поколінню – це невтомна праця з виховання кращих якостей сучасної людини у дітей, які понесуть естафету життя у майбутнє.

1