Регіональний конкурс «Студент року – 2019»

      07 травня 2019 року на базі ВП НУБіП України «Заліщицький агротехнічний коледж ім. Є.Храпливого» відбувся регіональний ІІ етап конкурсу «Студент року – 2019» серед студентів аграрних ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської областей.

     Захід проводився регіональною радою студентського самоврядування вищих аграрних навчальних закладів Міністерства освіти і науки України та ДУ «НМЦ «Агроосвіта».

      Конкурс проводиться щорічно з метою підвищення освітнього, професійного, наукового рівня, розвитку творчої активності студентів, стимулювання активізації науково-дослідної, навчальної, культурно-масової, громадської роботи студентського самоврядування та виховання гідних громадян України, патріотів коледжу.

     Програма складалася з чотирьох завдань: візитівка «Я лідер», «Презентація себе та спеціальності у папці-портфоліо», «Інтелектуальне змагання» та «Світ моїх захоплень». Конкурсанти продемонстрували високий рівень підготовки, особисті досягнення, великий та цікавий внутрішній світ,  захоплення та творчий підхід до життя.

    Наш навчальний заклад гідно представила студентка БО-21 групи спеціальності «Облік і оподаткування» Курик Іванна, яка  отримала диплом у номінації «Обдарованість».

        4Ще раз вітаємо конкурсантів та всю студентську молодь і бажаємо здійснення мрій, успіхів у навчанні, нових творчих злетів, бажаємо знайти себе, працювати за покликанням і з вірою у щасливе майбутнє.

1

3

4

5