Профорієнтаційна робота

Викладачі Кіцманського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету активно підключилися до профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл та професійних ліцеїв 2021 року – майбутніх потенційних абітурієнтів.

3

Зокрема, 22 квітня було проведено зустріч зі студентами-випускниками ДНЗ «Кутського професійного ліцею», з яким наш коледж співпрацює вже більше п’ятнадцяти років. Під час зустрічі студенти прослухали детальну інформацію про Кіцманський коледж Подільського державного аграрно-технічного університету, умови навчання за спеціальностями, перспективи працевлаштування та подальшого вступу до ВНЗ. Бесіда була спрямована на ознайомлення майбутніх студентів з переліком наявних спеціальностей та особливостями вступу до Кіцманського коледжу ПДАТУ, а ще детально розповіли про умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників і можливості міжнародного стажування студентів та інше. Зацікавленість випускників викликала інформація про деякі наявні спеціальності, зокрема «Організація і технологія ведення фермерського господарства», «Виробництво продукції рослинництва».

5

Хочеться вірити в те, що хоч невеличка частина випускників відвіданого навчального закладу стануть студентами Кіцманського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.

4