Пробне ЗНО

Пробне ЗНО – 2020:

читали, чули, знаємо!

    Ми, старости груп і наші одногрупники, які в 2020 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти знаємо, що у 2020 році для вступу до закладів вищої освіти потрібні результати зовнішнього незалежного оцінювання.

    Нам відомо, що у 2020 році результати ЗНО з трьох предметів (українська мова і література (українська мова), математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття), а також один навчальний предмет за вибором випускника зараховуються як результати ДПА.

   Задля нашого успішного проходження ЗНО Український центр оцінювання якості освіти організовує пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

    Пробне ЗНО проводитиметься 21 березня 2020 року (українська мова і література) та 28 березня 2020 року (інші предмети, винесені на ЗНО-2020).

     Кількість, форми, структура та складність завдань пробного ЗНО з кожного предмета відповідатимуть основному ЗНО.

  Ми поінформовані, що мета пробного ЗНО – ознайомити нас з процедурою проведення ЗНО, з предметними тестами.

     Знаємо, що чим активніша участь у пробному ЗНО, тим вищими є статистичні результати в основному ЗНО.       

  Отже, тим з нас, хто виявить бажання пройти пробне ЗНО, необхідно з 03 січня до 24 січня 2020 року зареєструватися, дотримуючись усіх вимог, на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ІФРЦОЯО) www.test.if.ua та оплатити участь у пробному тестуванні в банківських установах України, уважно перевіривши квитанцію про оплату у частині призначення платежу.

?Вартість пробного тестування з одного предмета –  142 грн.

     Під час реєстрації ми самостійно обиратимемо місто проходження пробного ЗНО із запропонованого переліку. Про свої пункти проведення пробного ЗНО кожен з нас зможе самостійно дізнатись з інформаційної сторінки на сайті ІФРЦОЯО www.test.if.ua «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» після 02 березня 2020 року.

   Для отримання результатів пробного ЗНО кожному з нас потрібно буде увести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • 21-23 березня (українська мова і література);
  • 28-30 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

 

   Поінформовані, що результати тестування для учасників пробного ЗНО, які скористаються сервісом, буде розміщено на інформаційних сторінках: 27 березня – з української мови і літератури, 03 квітня – з інших предметів.