ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ЕКОНОМІЧНИХ ТА ЮРИДИЧНИХ ДИСЦИПЛІН

    Надання якісної вищої освіти  у коледжі відбувається  шляхом впровадження сучасних освітніх технологій навчання; формування всебічно розвиненої особистості, виховання патріота своєї Вітчизни; створення умов до професійного зростання, вдосконалення майстерності викладачів циклової комісії.

     Днями відбулося засідання циклової комісії економічних та юридичних дисциплін у режимі онлайн.

    Викладачі обговорили питання про хід виконання запланованих заходів на навчальний семестр, зосередили увагу на використанні в практиці роботи різноманітних форм організації навчально-пізнавальної діяльності, ресурсів Інтернету та відбору матеріалів з Інтернету при виконанні робіт.

цик

    Відмітили високий рівень проведення заходів у рамках програми «16 днів проти  насильства», а саме: «круглого столу» онлайн “Протидія насильству в сім’ї” за участю студентів спеціальності “Право” та представників поліції і Центру первинної безоплатної правової допомоги (виконавець Сорохан А.І.),  виховного заходу “Протидія торгівлі людьми” (виконавці Пілат І.В. та Король Л.І.). Змістовним було онлайн-інформування у групах коледжу з нагоди Всесвітнього дня боротьби із СНІДом (виконавець Мамаєвська Л.О.), цікаві матеріали до Всесвітнього дня заощаджень в Україні на тему «Ощадливий сьогодні – багатий завтра» (виконавець Король Л.І.).

     Обміркували методи проведення студентських олімпіад та підготовчої роботи до них, вирішили ряд нагальних питань та  спланували роботу на найближчий період.