Міс гуртожитку 2018

   Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в  інший світ, який буде дарувати тільки усмішку і любов.

   У Кіцманському коледжі Подільського державного аграрно-технічного університету  проводився конкурс. Обирали найкрасивішу, найталановитішу, найелегантнішу студентку гуртожитку.

   Журі, як правило, складається з тих, хто по-справжньому цінує вроду і талант, бо оцінюється не лише зовнішність, а й розум та моральні якості дівчат.  Членами журі були:

  • Мельничук Сергій Іванович – директор філії Приватбанку;
  • Бербенюк Жанна Миколаївна – головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту;
  • Біляр Іван Григорович – голова профспілки;
  • Худик Людмила Степанівна – практичний психолог;
  • Гикова Катерина – голова студентської ради коледжу.

   Дівчата продемонстрували свої таланти, кмітливість і вміння логічно мислити. Останній конкурс  – дефіле перетворив  сцену на справжній подіум. Конкурсантки вийшли в сукнях як справжні моделі, що викликало неймовірне захоплення у глядачів.

   Титул «Міс краси 2018» та омріяну корону у нелегкій боротьбі здобула  Курик Іванна, студентка групи МБО-11.

      Решта учасниць отримали почесні звання: міс Грація та міс Дружба – Дідух Марія, студентка групи БО-21; міс Чарівність – Шевчук Вікторія, студентка групи БО-21;  міс Ніжність – Литвин Андріана, студентка групи В-21; міс Елегантність –Маник Валентина, студентка групи В-11; міс Усмішка – Данилюк Марія, студентка групи В-22; міс Вишуканість – Серебрянська Надія, студентка групи ТЗ-11.

2

6

7

9

14

17