Меморандум про співпрацю у захисті прав громадян підписала Буковинська юстиція з юридичною клінікою Кіцманського коледжу ПДАТУ

     З метою реалізації всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я маю право!», підвищення правової культури громадян та престижу професії правника в суспільстві Буковинська юстиція ініціювала підписання Меморандумів про співпрацю. До співробітництва долучилися юридичні клініки юридичних факультетів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Чернівецького економіко-правового коледжу приватного вищого навчального закладу «Буковинський університет», Кіцманського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, громадські організації Чернівецької області.
Під час спілкування представники юридичних клінік та громадських організацій розповідали про свій досвід роботи та проблеми, з якими до них звертаються буковинці, висловлювали власне бачення співпраці.
Разом працювати, аби буковинці мали якомога більше правової інформації та могли отримати фахову юридичну допомогу, домовилися представники Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області, громадських організацій та юридичних клінік при навчальних закладах.  Меморандум про співпрацю між коледжем та управлінням юстиції був підписаний 19 квітня 2019 року представниками сторін: начальником управління Вікторією Васильчук та керівником юридичної клініки коледжу Аліною Сорохан. Сторони узгодили, що в рамках співробітництва будуть проводитися різноманітні заходи: семінари, тренінгах, майстер-класи та інші правоосвітні заходи.

IMAG0106

IMAG0113

мем 1

thumbnail

IMAG0111