Лекторій на тему: «Економічні новини в Україні та світі»

         Мрія кожного студента – стати успішним спеціалістом. Сучасний спеціаліст – це не тільки компетентний виконавець своїх службових обов’язків, це працівник, який здійснює роботу ефективно і конструктивно. А для цього треба навчитися виконувати поставлені завдання вчасно і ефективно. У студентські роки найкраще засвоєння навчального матеріалу проходить шляхом спілкування і вирішення конкретних завдань в умовах максимально наближених до реальності. Саме така діяльність і збагачує студентів під час проведення декади економічних дисциплін.

         Викладачі циклової комісії формують не тільки професійні якості фахівців, але й виховують патріота, активного громадянина України, навчають самостійності у прийнятті рішень, адаптації до життя. Для цього наставники постійно ведуть пошук нетрадиційних форм та методів організації як аудиторної, так і позааудиторної роботи.

       У рамках декади циклової комісії економічних дисциплін, студенти спеціальності «Облік і оподаткування» під керівництвом викладача Король Лесі Іванівни в академічних групах коледжу провели лекторій на тему: «Економічні новини в Україні та світі».

1

3

4

5

7