Коли всі налаштовані на хвилю позитиву…

     Традиція святкування Дня закоханих прийшла в нашу країну не так давно, але майже одразу здобула належне місце серед улюблених свят, особливо для молоді. День святого Валентина прийнято вважати днем закоханих, однак цей день є також гарним приводом висловити симпатію друзям, рідним і близьким друзям. Не оминають увагою це свято і дорослі і діти.

     Напередодні Дня закоханих на відділенні №1 Кіцманського коледжу ПДАТУ маленькі дівчатка-майстрині провели унікальний майстер-клас з виготовлення валентинок за авторською методикою. Символічно, що святкування Дня закоханих розпочалося за участі дітей, адже діти безпосередні, а їхні почуття щирі. Вони не соромляться говорити про те, що відчувають і можуть навчити цьому дорослих. Протягом всього заходу панувала неймовірна атмосфера, всі жартували і багато сміялися, поки вчили одне одного накладати «рівні» стіжки на сердечка з фетру. Особливо цікаво було спостерігати за хлопцями-старшокурсниками, які вміло відпрацьовували навики з накладання швів, отримані на заняттях з хірургії. І, як результат, кожна валентинка виготовлена в той день своїми руками була особливою і мала свою унікальну історію і цінність. Тож прийняли рішення наступного дня провести розпродаж виготовлених «шедеврів», а зібрані кошти долучити до акції «Добро починається з тебе», яка триває в коледжі.

      Представники студентського активу відділення потурбувались не лише про організацію свята, а й про почуття всієї коледжанської родини. Для цього в День Валентина працювала кур’єрська служба доставки привітань, побажань та зізнань закоханих і не тільки закоханих, а просто гарних друзів.

      Усі учасники подій до Дня закоханих протягом двох днів отримували море позитивних емоції. На відділенні досягли головної мети – цей день був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячих сердець, адже за роки навчання всі стають однією дружньою родиною. Справжні і щирі відносини не потребують сценарію, репетицій. Вони є, і вони безцінні…

20200213_153411

20200214_105338