З нагоди Дня працівників освіти

 

    У першу неділю жовтня всі навчальні заклади нашої країни відзначають День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

    1 жовтня 2020 року на заході з нагоди Дня працівників освіти з вітальним словом до викладачів  звернулися голова районної державної адміністрації Добровольський О.Д.та  голова районної ради Лумей П. В.,  які від щирого серця привітали присутніх зі святом та побажали натхнення, здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

    Також на заході відбулася церемонія нагородження з нагоди для працівників освіти та за багаторічну плідну працю грамотами Кіцманської районної державної адміністрації та Кіцманської районної  ради Петракович Валентину Юліанівну, Гуцуляка Віктора Євгеновича.

    Бути викладачем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

изображение_viber_2020-10-02_13-18-25

изображение_viber_2020-10-02_13-18-26