Зустріч випускників-2020

     У кожної людини час від часу виникає бажання повернутися у минуле, безтурботну юність, де залишено багато незабутніх і хвилюючих моментів.

    Щороку, за доброю традицією, в останню суботу травня, Кіцманський коледж гостинно відчиняв двері, запрошуючи випускників різних років на зустріч у рідні стіни навчального закладу. У теплій атмосфері справді родинного свята, збиралися в читальній залі колишні випускники, обмінювалися спогадами, розглядали аудиторії.

      Але, на жаль, час вносить зміни в наше життя. Цьогоріч весь світ сколихнула пандемія коронавірусу Covid-19, змінивши звичайний нам режим життя. Сьогодні всі навчальні заклади вживають радикальних заходів, щоб запобігти розповсюдженню і зараженню  новим вірусом. У цей час і наш коледж працює дистанційно, дотримуючись загальноприйнятих рекомендацій. Тому цьогорічна Зустріч випускників-2020 переноситься на невизначений час.

      Але наші випускники спробували  провести онлайн-зустріч,  підготували для викладачів коледжу і своїх одногрупників невеликі відеопривітання.

Спогади випускників-юристів 2000 року випуску

Спогади випускників

Випускники-менеджери (2010 р)

Випускники 1989 року спеціальність “Агрономія”

Спеціальність “Геодезія та землеустрій”

Слова вітання випускниці групи ТО-41 (2010 року випуску)

В кожного з нас настає момент в житті т-page0001