Загальні збори трудового колективу

     Згідно запланованих заходів із проведення тижня права в коледжі 12 грудня 2019 року  відбулися  загальні збори трудового колективу.

       Про права людини учасникам зборів доповіла викладачка конституційного права коледжу Місевич Оксана Петрівна. Доповідь супроводжувалась мультимедійною презентацією та завершилася переглядом документального фільму про права людини згідно “Загальної декларації прав людини”.

      За пропозицією юрисконсульта Савчук Валентини Іллівни загальні збори затвердили “Положення про загальні збори трудового колективу коледжу”, “Положення про комісію з трудових спорів” .

    Положення про загальні збори трудового колективу визначило правовий статус загальних зборів і цим  закріплено правову норму про те, що загальні збори є вищим колегіальним органом громадського самоврядування в коледжі.

      Учасниками загальних зборів віднині є не тільки  педагогічні працівники та інші працівники, але й  виборні представники з числа студентів коледжу, які мають право погоджувати Положення коледжу чи зміни (доповнення) до нього, обирати кандидатів на посаду директора коледжу шляхом таємного голосування, щорічно заслуховувати його звіт  та ініціювати питання про дострокове припинення повноважень директора коледжу, приймати Положення про комісію з трудових спорів та обирати членів даної комісії, здійснювати розгляд програми розвитку коледжу тощо.

     Одностайно збори обрали склад комісії з трудових спорів в кількості семи осіб (більше половини її складу складають педагогічні працівники та інші працівники коледжу).

    За ініціативою директора коледжу Півторан Тетяни Олександрівни загальні збори трудового колективу прийняли звернення до міського голови про сприяння у встановленні тротуарної плитки біля головного корпусу коледжу та ремонту пошкодженого дорожньо-асфальтного покриття проїжджої частини по вул. І. Миколайчука та пішохідних доріжок (ділянка  заїзду до стадіону вздовж головного корпусу коледжу).

      Також  збори  підтримали  ініціативу про встановлення на головному корпусі коледжу пам’ятної таблиці Герою України Шведу Ярославу Антоновичу, який навчався в нашому закладі.

20191212_154628

20191212_163211