Вітаємо з перемогою

   Традиційний районний дитячий конкурс української естрадної пісні «Пісня буде поміж нас», який відбувся у неділю, 25 лютого, в районному будинку народної творчості та дозвілля, став справжнім святом таланту і музики композитора, поета-пісняра, знаному у всьому світі, героя України Володимира Івасюка.

  Конкурсна програма учасників складалася із двох творів, перший з яких — пісня В.Івасюка, другий — на вибір.

   Серед пісень визнаного Маестро найбільш популярними були «Я піду в далекі гори», «Балада про мальви» «Водограй», «Червона рута». Окремим учасникам добре вдалося виконати також композиції “Я твоє крило”, «Дві скрипки», «Тільки раз цвіте любов», “Жовтий лист”. Зачаровували виконанням пісень і учасники, які на власний вибір виконали такі композиції, як «Там, де ми є» з репертуару групи «Антитіла», «Небо» ( гурт “Один в Каное”), “Над землею тумани” (сл. Алли Бінцаровської муз. Сергія Родько), українську народну пісню “Чорнобривці”, “Він чекає на неї” (сл. і муз. Святослава Вакарчука), “Материнська любов” (сл. і муз. Миколи Мозгового).

   Авторитетне журі оцінювало конкурсантів за такими критеріями: виконавська майстерність, чистота інтонування; відповідність репертуару віковій категорії та вокальним даним; артистичність, сценічна культура виконавця.

   Вибір кращих був для журі вельми непростим, адже, як показав конкурс, вокально обдарованих дітей та достойних педагогів зі співу на Кіцманщині є багато. Та все ж нагороди розподілилися так: дипломами за третє місце нагороджені Тетяна Грінка (14 р., с.Шишківці), Катерина Сідор (17р., с.Берегомет), Максим Сиротюк (18 р., с.Дубівці). Володарями другого місця стали Анастасія Міська (12 р., с.Шипинці), Тетяна Бойчук (18 р., с.Суховерхів).

  Переможницею конкурсу української естрадної пісні «Пісня буде поміж нас» стала Каріна Царик, студентка ІІ курсу  Кіцманського коледжу Подільського ДАТУ.

    Весь колектив коледжу щиро вітає Каріну з перемогою!!!

Джерело:

http://freelife.cv.ua/golovne/8207-konkurs-estradnoyi-psn-psnya-bude-pomzh-nas-proyshov-u-kcman.html

1519643109_dsc_1091

1519643111_dsc_1126