Всеукраїнські спортивні ігри аграрних ЗВО І – ІІ рівнів акредитації з волейболу

    У мальовничому південному містечку  Вознесенську на базі  коледжу Миколаївського НАУ з 05 по  07 червня 2019 року проходили фінальні Всеукраїнські спортивні  ігри  аграрних ЗВО І – ІІ рівнів акредитації з волейболу. До фінальних ігор були запрошені  переможці  п’яти  регіонів  з   всієї  України і шостою командою  були студенти  Вознесенського  коледжу  Миколаївського НАУ.

    Волейбольні команди дівчат представляли :   Білгород-Дністровський коледж природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій,  Вознесенський коледж Миколаївського НАУ,  Кропивницький технікум механізації сільського господарства,  Костянтинівський коледж  Луганського НАУ,  Кіцманський коледж  Подільського ДАТУ та Рівненський коледж  НУБіП України.

    В перші два дні проходили попередні ігри. Команда студенток Кіцманського коледжу здобула перемоги над студентками  Кропивницького  технікуму та Костянтинівського коледжу і поступилася студенткам Вознесенського коледжу.  Одна поразка і два виграші і привели команду Кіцманського коледжу до фінальної частини. На завершальній стадії студентки Кіцманського коледжу  поступилися суперницям із Рівненського коледжу і в грі за ІІІ місце впевнено обіграли дівчат із  Білгород-Дністровського  коледжу,  а  в грі за перше місце зустрічались  студентки Вознесенського коледжу  і   Рівненського коледжу перемогу здобула команда  Рівненського коледжу.

В результаті проведених змагань призові місця розподілились:

І місце    –    Рівненський коледж  НУБіП України.

ІІ місце   –    Вознесенський коледж Миколаївського НАУ

ІІІ місце  –    Кіцманський коледж  Подільського ДАТУ

Вітаємо переможців і призерів Всеукраїнських спортивних  ігор
аграрних ЗВО І – ІІ рівнів акредитації з волейболу.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16