ВРЯТУЙ ДИТИНІ ЖИТТЯ!!!

     В людині є безліч позитивних якостей. Відкриваючи їх для себе, ми стаємо кращими, вищими і світлішими за інших. Одне з таких якостей – милосердя. Воно впливає на соціальний розвиток особистості, є свого роду маяком моральних цінностей і моральних засад. Милосердя завжди буде одним з найбільш важливих якостей, вона ніколи не вийде з моди, і його завжди будуть цінувати в людях. Милосердя – це здатність прощати і допомагати людям у важкі хвилини.

     Справжнє милосердя – це передусім конкретні дії!

    “ВРЯТУЙ ДИТИНІ ЖИТТЯ!!!”. Саме під такою назвою 29 жовтня 2019 року в  Кіцманському коледжі Подільського ДАТУ відбулась благодійна акція. Студенти спеціальності “Облік і оподаткування”, “Менеджмент” та викладачі економічних дисциплін у рамках проведення декади організували ярмарку – розпродаж солодкої випічки та фруктів.

    Жоден студент не залишився байдужим до чужого горя. Молоді люди були зацікавлені продати свою випічку. Найбільш активними виявилася  група МБО-21, які отримали від продажу найбільшу суму коштів.  Подяка їм особлива та куратору групи Король Л.І.

    Кошти вилучені від продажу, а саме 1777 грн, були перераховані на рахунок  Галущинської Наталії Юріївни, матері хворого сина Галущинського Андрія, школяра 8-А  класу Кіцманського ЗЗСО I-III ст. Дитині потрібна термінова операція і тривала післяопераційна реабілітація за кордоном.

     Безмежно  вдячні усім, хто долучився до благодійної акції, адже це – приклад милосердя, доброти та благочинності.

1

2

3