Висновки зроблено – крокуємо вперед!

    На відділенні №1 провели загальні збори з метою аналізу навчальних досягнень здобувачів освіти, що навчаються за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» та 173 «Геодезія та землеустрій».

    Завідувач відділення №1 Богдана Іванівна Бабюк проінформувала присутніх про результати навчальних досягнень за І семестр 2019-20 н.р. загалом по відділенню, а також за спеціальностями і в розрізі навчальних груп. Щодо успішності здобувачів освіти доповіли куратори груп, проаналізувавши також стан відвідування занять з початку семестру.

    Окремо відзначили студентів, які займають найвищі позиції у рейтингу успішності за результатами екзаменаційної сесії в першому семестрі. Також грамотами нагородили старост груп і гуртожитків, які докладають чимало зусиль для того, щоб студентське самоврядування відділення працювало на належному рівні.

    Найбільше відзнак опинилося у руках студентів випускних груп, кураторам яких оголошено подяки від дирекції коледжу, а саме Ласковичу Івану Івановичу – куратору групи В-41, Куспис Ользі Іванівні – куратору групи В-42, Козію Олегу Володимировичу – куратору групи ТЗ-41. Звісно ж, приємно, коли чотири роки кропіткої праці були недаремними, а вихованці досягають значних успіхів.

     На зборах також розглянули ряд важливих питань. Горошова Оксана Валеріївна, заступник директора з адміністративно-господарської роботи, наголосила на важливість дотримання правил внутрішнього розпорядку в гуртожитку. Щодо впровадження електронних студентських квитків розповіла заступник директора з навчальної роботи Галина Володимирівна Козій. Петракович Валентина Юліанівна, відповідальний секретар приймальної комісії, познайомила викладачів і студентів з нововведеннями у вступній кампанії 2020 року.

     Як результат, всі присутні на зборах почули багато важливої інформації, хтось зробив певні висновки щодо навчання і поведінки, а дехто був приємно здивований, отримавши заслужене визнання власних досягнень.

      Підсумки підведено, висновки зроблено – крокуємо вперед!

photo_2020-03-05_01-13-42

photo_2020-03-05_01-14-34