Брейн-ринг з нагоди Дня охорони праці

    З нагоди святкування Всесвітнього дня охорони праці 28 квітня 2018 року у нашому навчальному закладі з метою привернення уваги молоді до питань безпеки праці та підвищення культури охорони праці 23 квітня під керівництвом викладача з предмета «Охорона праці» Руснака Василя Євгеновича,  було проведено  конкурс брейн-ринг з питань охорони праці  серед   студентів ІІ- курсів навчального закладу на тему «Захищене і здорове покоління».

     В конкурсі взяли участь сім  навчальних  груп: В-21, В-22, А-21, ТЗ-21, БО-21, ОВ-21, ПВ-21.

    І-місце здобули студенти групи ПВ-21;  ІІ-  місце студенти групи ОВ-21; ІІІ – місце студенти групи ТЗ-21. Переможцям брейн-рингу було вручено грамоти.

    В заході також приймали участь члени журі: І. Г. Біляр –  голова профспілкового комітету коледжу; В.Є. Гуцуляк – заступник директора з навчально-виробничої роботи; Л.С. Худик – практичний психолог; В.Є. Руснак – викладач.

     Присутні були також групи підтримки команд.

    Вікторина пройшла на високому рівні. Головне завдання, яке ставилося, було досягнуто – зацікавити, навчити, зробити питання охорони праці звичною та невід’ємною складовою студентського життя. В майбутньому знання, отримані в стінах коледжу, допоможуть організувати безпечні та здорові умови праці на робочих місцях, сформувати у майбутніх фахівців сучасну високу культуру і відповідальність за збереження життя та здоров’я підлеглих працівників. Кожна із команд отримала велике задоволення від участі у конкурсі.

IMG_2155

IMG_2159

IMG_2189

IMG_2192

IMG_2199

IMG_2203