Засідання обласного методичного об’єднання викладачів фінасово-економічих дисциплін

      6 листопада 2017 р. на базі Чернівецького будівельного коледжу ЛНАУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів фінансово-економічних дисциплін коледжів Чернівецької області.

     Тема методоб’єднання “Сучасні ігрові технології та методики викладання фінансово-економічних дисциплін”.

     Мета методичного об”єднання: створення дискусійної панелі для висвітлювання досягнень у  галузі вдосконалення і відпрацювання моделей педагогічних інноваційних методик підготовки фахівців у ВНЗ I-II рівня акредитації.

      В методоб’єднанні взяли участі викладачі економічних дисциплін Кіцманського коледжу Подільського ДАТУ Мамаєвської Л.О. та Снятинчук Н.М.

     З вітальним словом виступила директор Чернівецького будівельного коледжу ЛНАУ,  яка розповіла історію навчального закладу та показала презентацію. Сертифікатами були нагородженні  викладачі, які взяли активну участь у засіданні презентувавши свої сучасні ігрові технології та методики викладання фінансово-економічних дисциплін. На основі поданих викладачами своїх розробок було випущено і презентовано збірник,  який містить матеріали тез, доповідей, навчальних досліджень з висвітлення теоретичних та апробованих напрямів методичної роботи викладачів фінансово-економічних дисциплін з теми  “Сучасні ігрові технології та методики викладання фінансово-економічних дисциплін”.

   Викладач економічних дисциплін, спеціаліст вищої категорії Чернівецького коледжу ЛНАУ провела ігрове практичне заняття-змагання по темах: “Виробничі фонди будівельної організації”, “Вартість і собівартість будівельної продукції”. Всі присутні високо оцінили проведене заняття і відмітили велику працю, яке була проведена.

2

1

3

4 (1)

4 (2)

СЕРТИФІКАТ