Участь у ХVІІІ Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців»

     17 жовтня 2024 року на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась ХVІІІ Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців».

     Метою науково-практичної конференції було залучення студентів, магістрів та аспірантів до наукової діяльності. Учасниками конференції були охоплені різноманітні тематичні напрями, зокрема: теоретико-історичний та філософсько-правовий, публічно-правовий, приватно-правовий, міжнародно-правовий.

     Всього в роботі конференції взяли участь більше 120 учасників, з них  50 в якості доповідачів. Це представники юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ, юридичного факультет Запорізького національного університету, юридичного факультету Сумського Національного аграрного університету та інших навчальних закладів.

      Учасники гуртка “Молодь і закон” ВСП «Кіцманський фаховий коледж Закладу вищої освіти “Подільський державний університет» гідно презентували студентську наукову діяльність правознавців коледжу, а здобувачка освіти академічної групи ПВ-21 Інна ГУБЧУК, отримала нагороду – Диплом ІІІ ступеня та сертифікат.

     Висловлюємо щиру вдячність організаторам конференції за проведену роботу. Участь у подібних заходах  для здобувачів освіти є корисною та приносить хороший досвід для опанування майбутньої професії юриста!