Зустріч здобувачів освіти з працівниками Державної податкової інспекції

      06 травня 2023 року здобувачі фахової передвищої освіти 3-го курсу, спеціальності “Облік і оподаткування” та «Менеджмент» відвідали Кіцманську Державну податкову інспекцію Головного управління ДПС у Чернівецькій області і Центр обслуговування платників Кіцманської ДПІ  ГУ ДПС у Чернівецькій області.

    Очолює начальник Кіцманської ДПІ Марусяк Наталія Василівна.

     Начальник Кіцманського відділу податків і зборів юридичних осіб Репіховський Іван Романович,  ознайомив студентів зі специфікою роботи Державної податкової інспекції.

     Продовжила знайомство із роботою Центру обслуговування платників, заступник начальника Кіцманської ДПІ Турянська Олена Олександрівна, яка провела екскурсію, познайомила із колективом, закцентувала увагу на особливостях роботи відділення.

     Теоретичні знання, отримані під час навчання у коледжі, здобувачі фахової передвищої освіти  змогли показати на практиці в роботі колективу та кожного із працівників.

     Організатори заходу – Король Леся Іванівна – викладач економічних дисциплін та Мамаєвська Людмила Олександрівна, завідувач відділення  №2 коледжу та здобувачі фахової передвищої освіти  навчального закладу отримали позитивні емоції від зустрічі, відкрили для себе багато цікавих фактів, вдячні дружньому колективу, побажали їм професійного росту і виконання планових завдань!