Спеціальність «Агрономія»

     Професія хлібороба в усі часи глибоко шанувалася людьми, адже вирощувати святий хліб дуже важко. Щоб отримати духмяну скоринку на столі, необхідно безперервно трудитися на полі від ранньої весни – до пізньої осені. Хлібороби – це люди, які по-справжньому люблять землю, не бояться забруднити руки і готові пожертвувати життям заради благородної місії – виростити хліб.

     Кіцманський фаховий коледж Подільського  державного аграрно-технічного університету навчає студентів за спеціальністю 201 «Агрономія» спеціалізації «Виробництво і переробка продукції рослинництва» та «Організація і технологія ведення фермерського господарства».  Для  якісного проведення теоретичного і практичного навчання на відділенні є всі передбачені навчальним планом лабораторії і кабінети. Тут здобувають освіту ті, хто мріє стати законодавцями поля і землі та утвердитись на ній справжніми господарями.

     Агрономія – це галузь, яка з кожним роком набуває популярності в Україні та в усьому світі. Агрономи – це люди, які годують людство, тому ця професія завжди буде актуальною. Аграрний сектор України – це локомотив національної економіки.

    Наш заклад іде в ногу зі світовими навчальними програмами, міцний фундамент знань студентів закладається з перших днів навчання.

    Кіцманський фаховий коледж Подільського державного аграрно-технічного університету запрошує на навчання  за спеціальністю 201 «Агрономія» на основі  базової загальної середньої освіти, середньої загальної освіти та кваліфікованого робітника для отримання фахового молодшого бакалавра. Після  завершення навчання студенти  згідно ступеневої освіти мають можливість продовжити навчання в Подільському державно-аграрному університеті, Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича та інших вищих навчальних закладах.

    Ми будемо раді бачити вас у рядах Кіцманського  фахового коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.

2

4

7

12

16

IMG-c000dbe72354508fa1882ef085f876b6-V