Сьогодні студент – завтра фахівець

     Багато студентів чекає того дня, коли нарешті, отримавши довгоочікуваний диплом, зможуть претендувати на те робоче місце, про яке так довго мріялось під час здобування освіти.

      «Сьогодні студент-завтра фахівець» такою темою розпочались тематичні дні для молоді «Молодіжний профідайджест» в Кіцманській районній філії Чернівецького ОЦЗ.

    5 жовтня районний  центр  зайнятості  відвідали студенти  груп: ОВ-41 та ОВ-31 спеціальності «Менеджмент», ТО-41 спеціальності   «Організація і технологія ведення фермерського господарства» з викладачем Петракович В.Ю.

   Що керує людиною під час пошуку роботи, на які вакансії та в який період життя ладна погодитись людина з’ясовували студенти під час гарячої дискусії. Які є джерела пошуку роботи, які сильні та слабкі сторони використання кожного з них – була наступна тема для обговорення. З цікавістю поставились студенти до виконання завдань та розвінчування кар’єрних міфів. Особливу увагу було приділено вимогам до написання резюме та підготовці до співбесіди з роботодавцем.

   Крім того, мова йшла і про ринок праці і про конкурентоспроможність шукачів роботи. Всі теми, обговорені в ході бесіди за круглим столом, було закріплено переглядом мультсеріалу  «Пошук роботи».

20181004_141056

20181004_151939