МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Волонтерство – це розмір твоєї душі,

це відчуття, коли віддаєш щось своє,

власне і радий поділитися тим…

          Доброта та милосердя – це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність, любов та жалісливе ставлення до людей. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу.

          Ситуація в Україні, неоголошена війна на сході змусила пересічних українців по-новому поглянути на власну громадянську позицію та сприяла високому розвитку самоорганізації, волонтерства та благодійності в країні. Нас дивували люди, які за власним бажанням кидали роботу, забували про справи і йшли допомагати. Сьогодні ж кожен другий українець – волонтер.

4

          Для того, щоб молоді люди, що вирішили стати волонтерами, змогли ефективно реалізувати себе, їм необхідно було отримати знання щодо правильного збору благодійних пожертв, надання цільової благодійної допомоги, звітування перед громадою, роботи в команді та співпраці з благодійними організаціями.

5

          Студенти групи МБО-11 разом з куратором Король Л.І. провели виховну годину присвячену Міжнародному дню волонтера на тему “Волонтери – “ангели” бійців”, за участі заступниці директорки з виховної роботи Курилюк Н.В., завідувача методичного кабінету Король М.О. та викладачів циклової комісії.

6