Можливість здобуття якісної освіти в Україні

     Серед важливих етапів становлення людини освіта займає першу сходинку. Тому дуже важливо отримати якісну освіту як запоруку успішного життя та розвитку ефективного суспільства. Якісна освіта відкриває перед молоддю можливість здобути затребувані сучасним суспільством знання, уміння та навички, а також застосовувати їх в реаліях сьогодення.

    З метою інформування випускників Кіцманського коледжу про можливість отримання  якісної вищої освіти в Україні, а саме у Подільському державному аграрно-технічному університеті, відбулася зустріч  онлайн з представниками професорсько-викладацького складу даного закладу освіти.

     З студентами випускних груп спілкувалися: Чикуркова Алла Дмитрівна – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та адміністрування;  Цвігун Інна Анатоліївна –  доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і оподаткування і технологій електронного бізнесу.

изображение_viber_2021-11-16_15-08-00-705

     На зустрічі були присутні: завідувачка відділення № 2 коледжу Мамаєвська Л.О., викладачі Біляр Ю.В., Карасьова М.В., Місевич О.П., Петракович В.Ю., Худик Л.С. та студенти коледжу спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Менеджмент».

     Потенційні абітурієнти уважно слухали інформацію і раділи можливості  стажування за кордоном, досконалому  вивченню іноземної мови, грунтовному опануванню фахових дисциплін. Зрозуміли, що розвинена інфраструктура навчального закладу дозволяє створити комфортні умови для навчання та проживання студентів.

изображение_viber_2021-11-16_15-08-11-822

    Присутні на зустрічі отримали підтвердження високого рівня підготовки фахівців у Подільському державному аграрно-технічному університеті. Проведений захід був цікавим та корисним.