Зустріч із представниками поліції

   Наша держава переживає сьогодні складний період змін. У різних сферах суспільного життя відбуваються реформи. Одна із них – реформа в правоохоронних органах України.

   Які вони, нові поліцейські? Що таке патрульна поліція? Які в неї обов’язки? Як організована робота у патрульних? На всі питання можна було отримати відповідь на зустрічі, яка була організована в коледжі з представниками патрульної поліції Чернівецької області.

   Поліцейські розповіли про свою роботу, продемонстрували відео зі своїх тренувань, деякі оперативні відео. Інспектори ознайомили студентів із правилами поведінки під час масових зібрань, розповіли про свої обов’язки в місцях проведення таких заходів.

   Зі студентами було проведене інтерактивне заняття з безпеки руху, зокрема, правил поведінки пішоходів. Поліцейські наголосили на простих, але важливих моментах, які допоможуть зберегти життя і здоров’я на дорозі.

   Пізніше студенти мали змогу поспілкуватися з професійним кінологом, познайомитися з службовим собакою-вівчаркою, посидіти в службовому авто.

   Зустріч проходила цікаво, студенти мали безліч питань, на кожне поліцейські дали відповідь.

IMG_7254

IMG_7273

IMG_7294

IMG_7306

IMG_7312