ЗНО з математики 2021

     У Кіцманському коледжі ПДАТУ  математика є однією з ключових дисциплін, особливо в період посиленої уваги до цариці наук.

    З 2021 року суттєво зміниться система складання зовнішнього незалежного оцінювання  з  математики.

    Запорукою успішного складання тестів є якісна та завчасна підготовка. Тож вже зараз,  зі студентами нашого навчального закладу, ми серйозно готуємося до ЗНО і  тому ми хочемо проінформувати    про нововведень які планують вводити.

    З 2021 заповаджуєься  обов’язкове ДПА з математики у формі ЗНО. Воно також буде дворівневе, тобто буде легший і складніший рівень, залежно від потреб вступника.

      Результати зовнішнього оцінювання із математики зараховуватимуться як результати державної підсумкової атестації (за шкалою 1–12 балів) за освітній рівень повної загальної середньої освіти  для  студентів закладів вищої освіти, які в 2021 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

       Базові навички з математики необхідні кожній людині – вона розвиває логічне та абстрактне мислення, а це навички, які потрібні усім людям, і дедалі більше країн роблять зовнішній іспит з математики обов’язковим для всіх здобувачів освіти.

 

ЗНО 2021

Програма зовнішнього незалежного оцінювання з математики 2021 року

Демонстраційний варіант сертифікаційної роботи з математики 2021 року (рівень стандарту)